Tuesday, December 21, 2021

Kuinka paljon aikaa sinun tulisi viettää jonkun kanssa, jonka seurustelet

Kuinka paljon aikaa sinun tulisi viettää jonkun kanssa, jonka seurustelet



Se myös pitää sinut vapaana viettämään aikaa ystävien kanssa, koska helloa sosiaalinen elämä on välttämätöntä! Vaikka arvostankin sitä, että jokainen on erilainen, olen aina siinä leirissä, etten näe toisianne liikaa, jotta et joutuisi rakkauskuplaan etkä saa epärealistista tunnetta jostain. Kaikille "mukava" listallasi: 10 viime hetken lahjaideoita Bootsilta - mukaan lukien No7, Sanctuary Spa, Fenty Beauty ja Bobbi Brown, joissa on SUURI säästöjä monissa merkeissä! Seikkailunhalu on loistava tapa olla läsnä. Liiallinen juominen lisää mahdollisuuksia menettää seuraavan elämänkumppanisi.





Saat vääristyneen näkymän



Uuden suhteen ensimmäiset viikot ja kuukaudet kuinka paljon aikaa sinun tulisi viettää jonkun kanssa, jonka seurustelet aina jännittävin. Kun opitte tuntemaan toisianne, jokainen keskustelu tarjoaa jotain uutta tietoa rakkaastasi ja jokainen fyysinen kohtaaminen on täynnä hermostuneisuutta, jännitystä ja rakkauttasi kehon tutkimisen jännitystä.


Koko ajan, kun vietät aikaa yhdessä – riippumatta siitä, harrastatko seksiä tai juttelet cocktailien ääressä – kuljet erittäin hienoa rajaa todellisen haavoittuvuuden ja liian aikaisen avautumisen pelon välillä. Pelkoa ja epävarmuutta, jota tunnet, tasapainottaa pelkkä innostus nähdä hänet ja saada suudella hänen kasvojaan jälleen.


Tänä emotionaalisesti latautuneena aikana monet meistä haluavat viettää mahdollisimman paljon aikaa yhdessä. Emme koskaan tiedä, onko se hyvä idea vai pitäisikö meidän pidätellä ja toimia ikään kuin emme kamppaisi löytääksemme kaiken, mitä voimme toisesta henkilöstä. Ns. asiantuntijoiden - ja hyvää tarkoittavien ystäviemme - treffisäännöt sanovat, että kuinka paljon aikaa sinun tulisi viettää jonkun kanssa, jonka seurustelet asia on ottaa se hitaasti; jos osoitat, että pidät hänestä, hän luulee sinun olevan epätoivoinen ja juoksee toiseen suuntaan.


Henkilökohtaisesti olen aina ollut sitä mieltä, että vietän mieluummin niin paljon aikaa henkilön kanssa kuin hän haluaa, koska yritän silti välttää antamasta seurustelevalle miehelle alussa tietää kuinka paljon pidän hänestä. , tytön täytyy olla vähän salaperäinen, eikö niin?


Lähes 30-vuotiaana eronneena en ole kiinnostunut tuhlaamaan arvokasta aikaani jonkun kanssa, joka ei tule olemaan jossain mielessä huomionarvoinen, olipa kyse sitten upeasta seksistä tai pitkäaikaisesta suhteesta, kuinka paljon aikaa sinun tulisi viettää jonkun kanssa, jonka seurustelet. Samalla uskon vahvasti riskien ottamiseen elämässäni ja erityisesti rakkauteen. Jos näen ihmisessä potentiaalia, teen kaikkeni antaakseni nuorelle suhteelle kunnollisen mahdollisuuden. Mutta se teoria on purrut minua perseeseen useammin kuin kerran.


Ja sitten tuli aika, jolloin päätin matkustaa Kaakkois-Aasian halki kahdeksi kuukaudeksi miehen kanssa, jonka kanssa olin seurustellut kolme kuukautta - ja erosimme kahden viikon matkan jälkeen.


Mutta koska kaikki nämä nopeasti alkavat suhteet päättyivät jatkuvasti sydänsuruihin, päätin lopulta rikkoa tämän kaavan. Olin oppinut monta, monta kertaa, että jos kaveri halusi viettää kaiken aikansa kanssani, se johtui luultavasti siitä, että hän yritti täyttää tyhjiön omassa elämässään ja siksi hän ei todennäköisesti ollut valmis todelliseen pitkäaikainen suhde. Ja heti päätin, että en koskaan sekaannu toiseen suhteeseen, joka kiihtyi eteenpäin epäterveellisesti.


Mutta sitten, kuten aina, tapahtui jotain, kun tapasin miehen. Tämä mies oli täysin erilainen kuin kukaan, jonka olin koskaan tavannut. Hän on minua yksitoista vuotta vanhempi, eronnut kuten minäkin! ja erittäin emotionaalisesti älykäs; itse asiassa hän on jopa kirjoittanut miehille itseapukirjan siitä, kuinka selviytyä erosta. Puhumme täydellisestä parisuhteesta minulle, alati sanattomalle ihmissuhteiden ylianalysaattorille!


Tapasimme ensimmäisen kerran juomien takia eräänä sunnuntai-iltapäivänä ja löimme sen heti - niin paljon, että meillä oli toiset treffit samana iltana iltasuunnitelmieni päätyttyä, jonka aikana lähdimme kävelemään lumimyrskyssä Starbucks-kupin kanssa. täynnä skotlantia ja lopulta päätyi seisomaan linja-autokatos yli tunnin ajan siemaillen ja puhuen. Kummallista kyllä, se oli yksi parhaista treffeistä, joita minulla on koskaan ollut. Tapaamispäivän ensimmäisen ja toisen treffimme jälkeen suhteemme jatkui samaan tahtiin.


Aluksi pelkäsin, että joudumme jälleen kerran samaan vanhaan kaavaani, mutta kun opin tuntemaan hänet paremmin, tajusin, että hän ei käyttänyt suhdettamme täyttääkseen tyhjyyttä sydämessään.


Hän oli täysin järkevä, tyytyväinen elämäänsä ja koska hän piti minusta, hän halusi vain viettää kanssani mahdollisimman paljon aikaa. Vaikka tämä parisuhteen dynamiikka ei välttämättä näytä merkittävästi erilaiselta kuin nopeista – ja erittäin epäonnistuneista – suhteista, joita minulla on ollut aiemmin, minulla on yksi erittäin tärkeä ero: ajatusprosessini tapaamisen ja seurustelun alkaessa.


Yksinkertainen tosiasia, että olin tehnyt päätöksen olla jatkamatta suhteita, jotka seurasivat epäterveitä mallejani, ja se tosiasia, että tutkin nyt tietoisesti mahdollisia kosijoita tarkemmin selvittääkseni, osoittivatko heidän teot terveellisiä näkökulmia elämään, tekee tästä suhteen etenemisestä erilaisen. minulle.


Kun tajusin sen, minulla oli mukava rentoutua ja nauttia siitä valtavasta ajasta, jonka vietämme yhdessä. Mitä enemmän aikaa vietämme yhdessä, sitä enemmän ymmärrän, että tämä on tervein, aikuisimpia suhde, jossa olen koskaan ollut - vaikka olemme yhdessä ja nukumme toistemme kodissa melkein joka ikinen päivä. Tämä kokemus on auttanut minua ymmärtämään, että ei todellakaan ole liikaa, kun kyse on siitä, kuinka paljon aikaa vietät sen henkilön kanssa, jonka kanssa seurustelet, jos tämä henkilö on oikea henkilö.


Joten jos etsit minua seuraavan hetken aikana, pidä häntä silmällä; vietämme todennäköisesti edelleen kaiken aikamme yhdessä - ja meillä on hauskaa tehdä sitä.


Päävalikko U. Uutiset U. Uutiset Maailman uutiset Liiketoimintaympäristö Terveys Koronavirus Sosiaalinen oikeudenmukaisuus. Politiikka Joe Bidenin kongressin ekstremismi, kuinka paljon aikaa sinun tulisi viettää jonkun kanssa, jonka seurustelet.


Yhteisöt Queer Voices Women Black Voices Latino Voices Aasian äänet. Erikoisprojektit Highline. HuffPostin henkilökohtaiset videohoroskoopit. Kumppaneidemme perintö elää lahjasi tasolla. Kansainvälinen Australia Brasilia Kanada España Ranska Ελλάδα Kreikka Intia Italia 日本 Japani 한국 Korea Québec U. Seuraa meitä. Ehdot Tietosuojakäytäntö. Ehdota korjausta. Mikä on kuumaa. Uusi protestien vastaisten lakien sato uhkaa ensimmäisen muutoksen oikeuksia, kuinka paljon aikaa sinun tulisi viettää jonkun kanssa, jonka seurustelet.


Räppäri Drakeo The Ruler puukotettiin kuolemaan LA Music Festivalilla. Talven ihonhoitotuotteet, joihin ihotautilääkärit suosittelevat vaihtamista. Lisää naisissa. Mitä Green River Killerin askeleiden jäljittäminen opetti minulle väkivallasta seksityössä?. Peng Shuai kertoo kiinalaiselle lehdelle, ettei hän koskaan kirjoittanut joutuneensa pahoinpitelyyn. Lopullinen luettelo kiiltävämmistä must-have-tuotteista hehkuvalle talvi-iholle.


Shoppaile trendejä: korsetit ja rintamalliset topit, joita voit todella hengittää.





treffisivuston vakuutus



Tässä vaiheessa sinun tulee tietää kuinka yhteensopivia olette yhdessä ja haluatko tulevaisuuden tämän henkilön kanssa. Jos olet seurustellut 6-12 kuukautta. Hän suosittelee tapaamista viikonloppuisin ja vierailua keskellä viikkoa. Jälleen kerran kaikki riippuu siitä, mitä haluat, tavoitteistasi, aikatauluistasi ja tunteistasi.


Jos olet seurustellut vuoden tai enemmän. Ihmisille, jotka ovat seurustelleet 12 kuukautta tai kauemmin, se kuinka usein tapaatte toisianne riippuu elämäntyylistänne, aikatauluistanne ja siitä, mitä te molemmat haluatte. Identiteettisi säilyttäminen on välttämätöntä onnelliselle suhteelle", hän sanoi. Samantha lisäsi, että kaikki yllä olevat tiedot ovat ihanteellisia kiireiselle pariskunnalle, jolla on täysi aikataulu, eikä hänellä ole kiirettä.


Jos olette seurustelleet 6-12 kuukautta, Samantha suosittelee tapaamista viikonloppuisin ja vierailua keskellä viikkoa. Kuitenkin, jos teillä molemmilla on tavoite viedä asiat seuraavalle tasolle nopeammin, aikakehykset olisivat hieman erilaiset.


Asioiden kiirehtiminen liian aikaisin pilaa monia hyviä ihmissuhteita. Tämä koskee erityisesti liian aikaista seksiin kiirehtimistä, koska se voi saada sinut tuntemaan voimakkaita tunteita. Voit nähdä, keitä he todella ovat. Se rakentaa luottamusta, vähentää haavoittuvuutta ja lisää itseluottamusta", Samantha sanoi. Kun otat aikaa suhteeseen ryhtymiseen, voit pysyä uskollisena sille, kuka olet.


Laatu vs määrä. Jos et näe toisiamme joka päivä, näkemäsi hetket ovat laadukkaita. Seikkailunhalu on loistava tapa olla läsnä. Pidä yhteyttä ystäviin ja perheeseen. Nähdään kerran viikossa voit tehdä siirtymisestä mukavan ja sujuvan. Säästät suhteesi loppuunpalamiselta. Yllä olevassa sisällössä esitetyt näkemykset ovat käyttäjiemme näkemyksiä, eivätkä välttämättä heijasta MailOnlinen näkemyksiä.


Uusimmat otsikot Meghan Markle Muotihaku Ruoka Ostokset Puutarhanhoito Vanhemmuus Blogi Pelit Profiilini Kirjaudu ulos Kirjaudu sisään. Tietosuojakäytännön palaute. Maanantai, 20. joulukuuta 13.00 36°F 16.00 38°F 5 päivän ennuste. Larry Hoganin COVID-testi oli positiivinen, kun taas Colorado Rep. Jason Crowsta tulee uusin kongressin jäsen, joka on saanut tartunnan senaattorit Warrenin ja Bookerin jälkeen "Kuolleeni ruumiissani"!


Järkyttävä hetki aloittelijapoliisi suorittaa LAPDANCEn naimisissa olevalle NYPD:n luutnantille heidän lomajuhlissa - ja nyt hänet on määrätty siirtoyksikköön War on Christmas! Virginia Roberts oli "käytettävissä" todistamassa seksikauppatapauksessa, mutta viranomaiset eivät ottaneet häneen yhteyttä, tuomioistuin kuulee Swimming World -lehden toimittajan mukaan transsukupuolisen uimarin Lia Thomasin epäoikeudenmukainen etu kilpailijoihinsa nähden on samanlainen kuin DOPED-urheilijoilla.


LIITTYVÄT ARTIKKELI Edellinen 1 Seuraava. Jaa tämä artikkeli Jaa. Avainkohdat Oikean ajan tasapainon löytäminen kumppanisi kanssa on usein vaikeampaa kuin luulisi. Yksin vietetty aika voi olla tärkeää ihmisille uusissa suhteissa.


Vinkkejä tasapainon löytämiseen ovat erojen tunnustaminen, kumppanisi kanssa kirjautuminen ja ystävien kuunteleminen. Viitteet Hazan, C. Romanttinen rakkaus käsitteellisesti kiintymysprosessina.


Journal of Personality and Social Psykologia, 52 3, Sprecher, S. Sosiaalisten verkostojen vaikutus romanttisiin suhteisiin: Sosiaalisen verkoston linssin kautta. Henkilökohtaiset suhteet , 18 4 , Zimmer-Gembeck, M.


Vakaus, muutos ja yksilölliset erot tekemisissä ystävien ja romanttisten kumppaneiden kanssa teini-ikäisten naisten keskuudessa. Journal of Youth and Adolescence, 28 4, Tietoja kirjoittajasta. Lue Seuraava. Selkäpsykologia tänään. Takaisin Etsi terapeutti. Hanki apua Etsi terapeutti Etsi hoitokeskus Etsi psykiatri Etsi tukiryhmä Etsi etäterapiajäseniä Kirjaudu sisään Rekisteröidy Yhdysvallat Austin, TX Brooklyn, NY Chicago, IL Denver, CO Houston, TX Los Angeles, CA New York, NY Portland, OR San Diego, CA San Francisco, CA Seattle, WA Washington, DC.


Takaisin Hanki apua. Pystytkö vielä monen tapaamisen jälkeen muistamaan kaikki valheesi? Valehtelemista on hyvä välttää, sillä kun toinen saa lopulta tietää totuuden, suhteesi tai seurustelu on pilalla.


Yksi helpoimmista tavoista saada merkityksellinen suhde on antaa sen kasvaa vähitellen. Ota aikaa ja anna itsellesi aikaa haluta olla suhteessa. Sinun ei pitäisi olla helppoa, eikä sinun pitäisi myöskään pelata kovin vaikeaa saada. On suositeltavaa löytää keskitie näiden kahden välillä. Älä teeskentele olevasi joku tai jokin, jota et ole, vaikka tämä olisi se, mistä toinen henkilö todella pitää.


Jos tämä asia, jota saatat yrittää olla, on suhteen syy, niin suhteella ei ole mitään järkeä. Miehet ovat yleensä varovaisia ​​naisia ​​kohtaan, jotka kuluttavat paljon rahaa ja odottavat tulevansa kohdelluksi kuin prinsessoja.


Tämä koskee myös naisia. Vältä rahan käsittelyä, kun tapaatte. Jos menet treffeille, tarjoa aina laskun maksamista tai jaa se. Kun joku huomaa, että heillä on tapana käyttää enemmän rahaa sinuun, se voi aiheuttaa ongelmia.


Jos sinulla ei ole varaa kalliisiin retkiin, etsi halvempia, joiden avulla voit myös pitää hauskaa.


Mikään ei ole houkuttelevampaa kuin seurustelu ketjutupakottajan tai juoman kanssa. Liikalla juomisella on erilaisia ​​seurauksia.


Se voi johtaa väkivaltaan, joka voi aiheuttaa ongelmia parisuhteessa. Jos kumppanisi ei myöskään pidä tupakan hajusta, se voi johtaa ongelmaan. Liiallinen juominen lisää mahdollisuuksia menettää seuraavan elämänkumppanisi. Nämä asiat voivat saada suhteen päättymään alkuvaiheessaan. Tunne rajasi. Vältä kysymyksiä, jotka voivat kuulostaa pelottavilta tai kiusallisilta. Säästä osa näistä kysymyksistä kumppanisi tuntemisen jälkeen, jos ne ovat todella tarpeellisia.


Niin paljon kuin kommunikaatio on parisuhteessa tärkeää, etsi tapa kommunikoida sivistyneesti. Löydä tasapaino, jotta et kuulosta siltä, ​​että huutaisit jatkuvasti kaikesta. Se voi kuulostaa negatiiviselta ja saastuttaa toisen henkilön. Älä ylitä rajoja. Suudelma ensimmäisillä treffeillä voi olla liikaa. Ole kohtelias ja vältä asioita, jotka voivat lähettää muita signaaleja. Vältä tekemästä pieniä hämmennystä suuriin ongelmiin.


Jos sinulla on jokin ongelma, keskustele siitä kumppanisi kanssa aiheuttamatta liikaa draamaa varsinkin julkisesti. Miehet eivät varsinkaan ole ajatustenlukijoita; he eivät halua tehdä draamaa elämästä. On suositeltavaa puhua asioista hyvällä tavalla ilman riitelyä tai huutamista. Me kaikki tiedämme ja harvoin asetamme sääntöjä parisuhteelle.


Jos sinulla on sääntö, jota noudatat ennen seurustelua, sinun ei tarvitse kertoa siitä toiselle henkilölle.

No comments:

Post a Comment