Tuesday, December 21, 2021

Dating antikke lænestole

Dating antikke lænestole



Niemeyer-lænestolen er opkaldt efter den brasilianske arkitekt Oscar Niemeyer, hvis arkitektur blev spredt som skulpturel poesi i menneskehedens historie. Af ChrisDay LM. Italienske lænestole fra midten af ​​århundredet i valnød. Dating antikke lænestole Moderne. Art Nouveau. Fauteuil er en lænestolsstil med oprindelse i Frankrig. Dens sprog er et klassisk bud på moderne m





19 Forskellige eksempler og hvordan man identificerer dem



Hvis du forsøger at bestemme alderen på et stykke amerikansk antikke møbler, vil det kræve efterforskningsarbejde. Se nøje på de forskellige elementer, der gør møblet. Undersøg niveauet af arbejde, der gik ind i møblerne fra snedkerarbejdet, dating antikke lænestole, efterbehandling, knopper og mere. Undersøg de anvendte materialer fra træet, stoffet og skruerne, dating antikke lænestole. Hvis du tager alle disse faktorer i betragtning, kan du måske selv finde ud af, om du har en antik eller en maskinfremstillet reproduktion.


Når du forsøger at bestemme alderen på stykket, kan du ikke bare se på møbelstilen. Populære stilarter er blevet gentagne gange gennem årene, og nogle af disse klassiske stilarter bliver stadig lavet i dag. Den overordnede stil - såsom ChippendaleWilliam og MaryQueen Anneor rokoko-genoplivning - kan tjene som et potentielt fingerpeg, selvom det ikke er et endeligt.


Når du har bestemt en bestemt stil, skal du kigge efter tegn på ældning, der vil bekræfte, om du har en antik eller ej. Tag et kig på snedkerarbejdet de steder i møbler, hvor stykkerne kommer sammen. Se på bunden eller bagsiden af ​​et stykke eller inde i det dating antikke lænestole og skuffer, dating antikke lænestole.


Dette kan give vigtige fingerpeg om, hvorvidt et gammelt møbel er maskinskåret eller fremstillet i hånden. De fleste håndlavede stykker vil have nogle uregelmæssigheder på overfladen som mindre hakker, der blev lavet af et håndplan, der blev brugt til at udglatte træet. Disse hakker er nogle gange endnu mere tydelige på bagsiden end på den færdige forside.


Hvis arbejdet ser for jævnt eller perfekt ud, var det sandsynligvis maskinfremstillet eller maskinskåret. De fleste maskinfremstillede stykker dateres til efter den industrielle revolution efter Små matchende elementer på møbler, dating antikke lænestole, såsom træskuffeknopper, stolespindler eller fødder på en række genstande, kan have små forskelle i formen.


Dette kan betyde, at de er håndlavede før Maskinfremstillede møbler vil have komponenter, der matcher mere perfekt end dem, der er fremstillet i hånden.


Når håndfly blev brugt til at glatte træ, dating antikke lænestole, de efterlod normalt en slags ujævn overflade, dating antikke lænestole. Dette er især tydeligt på bagsiden eller undersiden af ​​stykker lavet før mids. Håndmejsler og træformningsværktøjer drevet med albuefedt efterlader snit og hak i træet.


Til sammenligning efterlod manuelt betjente håndsave et mere lige mønster. Et håndlavet møbel sætter det ikke i tide som en antikvitet. Møbel dating antikke lænestole bliver stadig lavet i hånden i dag, dating antikke lænestole. Maskinfremstillede beviser giver dig dog et bedre billede af hvornår dating antikke lænestole møbel ikke kunne være fra.


Det kan være svært at skelne den type træ eller finish, der bruges på et møbel, dating antikke lænestole, men disse er vigtige spor.


Visse træsorter blev favoriseret i forskellige møbelperioder. For eksempel blev eg primært brugt i møbler lavet før Aftermahogni, og valnød var meget populære.


Flytning ind i s, ahorn og kirsebær dukkede op i fine møbelfremstilling ganske ofte. Mange victorianske møbelproducenter brugte mahogni og palisander gennem dating antikke lænestole s.


Så blev aroundoak populær igen. Den anvendte træsort er ikke en nøjagtig indikator for alder, men når du forbinder de andre faktorer som stil og byggeteknik, begynder du at få en bedre idé om datoen for stykket. Originale polstringsmaterialer som silke, uld eller bomuld blev spundet og vævet ind i en række forskellige damasker, satiner og brokader med mange forskellige mønstre.


En bred vifte af materialer og stofdesign blev favoriseret til polstring i forskellige perioder. Schwartz er en polstringsguide, der kan hjælpe dig med at tyde de stilarter, der passer til møbelperioder, dating antikke lænestole. Gennemgå skruerne nøje. Skruer blev ikke fremstillet fuldstændigt af maskine før Så hvis du finder et møbel med skruer, der har helt afrundede skafter, spidse ender og perfekt færdige hoveder med matchende snit, meget som en skrue, du ville købe i dag, stammer stykket sandsynligvis fra midten af ​​århundrede eller senere.


Skruer lavet fra ca. gennem midten var delvist maskinfremstillet, hvilket gav gevindet en mere dating antikke lænestole udseende.


Men hovederne var stadig færdige dating antikke lænestole hacksave til at tilføje rillen til at passe til en skruetrækker, så ikke to er helt ens. De første skruer blev lavet i løbet af s af smede ved hjælp af firkantet søm, der blev opvarmet og banket, indtil det var noget rundt. Spidserne var stumpe, og hver enkelt var unik.


Hvis du finder disse håndlavede skruer i møbler, dating antikke lænestole, undersøg andre aspekter af stykkerne for at se, om de ser ud til at matche skruerne i alder. Et lignende dateret element er messing hardware. Beslag fra det tidlige 18. århundrede blev støbt af smeltet messing ved hjælp af forme lavet af sand. Denne hardware har ofte indeslutninger eller mærker efterladt af sandkorn eller mærkelige farver fra urenheder.


Bagsiden af ​​hardwaren blev ofte efterladt med disse pockmarks, mens de udadvendte overflader blev poleret. Det tidlige 19. århundredes messing har også en ru tekstur, finish og gevind. Fra s og frem til Eastlake-perioden i sene faldt messingbeslag i unåde i møbelfremstilling og blev sparsomt brugt. Hvis du har et stykke med messing, er det højst sandsynligt pres eller et genoplivningsstykke fra slutningen af ​​s på. Fremhævet video. Læs mere.





frost bekendt med natten



Engang i løbet af det 18. århundrede besluttede stolemagerne, at bløde lænestole ville være mere komfortable end de sæder i bænkstil, der havde været på mode indtil da. Tidlige lænestole havde ofte løse sædehynder proppet med fjer.


Efter s, pude designet avanceret en smule og inkluderet fjedre, polstring og webbing. At identificere materialet i sædehynderne hjælper med at identificere en stols alder, men det er muligt, at en stol er blevet fornyet et sted undervejs, hvor den originale sædepolstring er udskiftet med opdaterede fyldstoffer. Nogle gange er stil nok til at fortælle, hvor gammel en stol er, især hvis den stil kun var populær i kort tid. For eksempel er en olivengrøn hvilestol med gule eller orange blomster højst sandsynligt fra slutningen af ​​s til s, da den type print og farvekombination ikke er kommet tilbage på mode — endnu.


Ligeledes påvirker støbte glasfiberstole fra midten af ​​århundredet - populært af Charles og Ray Eames parret med producenten Herman Miller - stadig plaststoledesign, men de kan skelnes på deres tynde metalben og mærkbare glasfiberfibre. Se billeder af stole, der ligner dine, online, hvis du er usikker på, hvornår din stol blev fremstillet.


Efter at have fundet nogle få, vil du sandsynligvis være i stand til at indsnævre den generelle æra, stolen blev lavet. Antikke møbelstile er stadig i brug i dag, og der findes mange reproduktioner.


Kategori 21. århundrede og moderne portugisiske lænestole. Denne eklektiske lænestol er perfekt til Mid-Century Modern Bamboo and Wood Armstole, Frankrig, s. Et par originale lænestole eller loungestole fra midten af ​​århundredet fremstillet og designet i Frankrig s.


Fremstillet af bambus, træ og professionelt ombetrukket med boucle stof. Disse er en kategoris franske moderne vintage lænestole fra midten af ​​århundredet. Caju lænestolsmaterialer Trælænestol betrukket med blåt Edwards og Roberts var de bedste engelske antikke møbelmøbelsnedkere. Virksomheden blev grundlagt i kategoriens engelske tidlige victorianske antikke lænestole. Mid-Century Style Orange Velvet Lænestol Cactus Shape med guld drejelig base.


Mid-Century Modern Orange Velvet Lænestol Kaktus Form med Guld Drejelig Base Ajui lænestol Ajui lænestol er en luksus lænestol, der har en kunstnerisk fortolkning af en kaktus og en Mel Lænestol Træ Messing Beige Jacquard Fløjl Perle Bomuld Linned Bouclé stof.


Trælænestol med halvcirkelformet struktur betrukket med beige jacquardfløjl med bladmønster. Sædehynde med blind tufteeffekt og rullet armlæn, begge betrukket med Niemeyer Armchair, Bouclé og Messing, Insidherland af Joana Santos Barbosa. Niemeyer-lænestolen er opkaldt efter den brasilianske arkitekt Oscar Niemeyer, hvis arkitektur blev spredt som skulpturel poesi i menneskehedens historie.


De afrundede linjer i Phillip Lloyd Powell 'New Hope' Lounge Chair i valnød og blå polstring. Af Phillip Lloyd Powell. Kategori s Amerikanske Mid-Century Moderne Vintage Lænestole. Moderne lænestol i rattan i hvidvasket massiv eg.


Moderne lænestole i rattan på to. Sædet er betrukket med hvid Bouclé og ryggen i vævet naturrør. Den massive egetræsstruktur giver styrke og lethed til kategoriens europæiske moderne lænestole. Moderne grøn fløjl lænestol kaktus form med guld drejelig base. Moderne grøn fløjl lænestol kaktus form med guld drejelig base - Ajui II Armchair Ajui lænestol er en luksus lænestol, der har en kunstnerisk fortolkning af en kaktus og en drejelig b Par Fritz Hansens fåreskinds Wing Chairs.


Af Fritz Hansen. Par Fritz Hansen Model wing stole Store wing stole produceret i Danmark i s af fabrikanterne Fritz Hansen. De firkantede bøgetræsben er bejdset og oliebehandlet Kategori s Danish Scandinavian Modern Vintage Armstole.


Ana Sculpted Chair af Sizar Alexis. Af Sizar Alexis. Ana skulptureret stol af Sizar Alexis Limited Edition af 35 Dimensioner: Længde 62cm, bredde 50cm, højde 72cm, sædehøjde: 45cm Leveres i sort, hvidbejdset og naturlig fyrretræsplywo Kategori s Swedish Modern Armchairs. Carlo De Carli Lounge stole. Af Carlo De Carli, M. Pris for par lænestole. Sædehøjde 16". Professionelt restaureret i vores dedikerede kommercielle værksted med kategoriens italienske mid-century moderne vintage lænestole.


Blok blå lænestol fra Studio Mut. Af Studio Mut. Blokblå lænestol designet af Studio Mut Mål: H 78 x D 75 x B 87 cm 32 kg Block-kollektionen designet af det velkendte Valencia-baserede studie Mut design, er en kollektion af spanske postmoderne lænestole i kategorien.


Denne lænestol bringer detaljer fra den gamle By Artifort, Giancarlo Piretti. Fremstillet af Artifort i s. Den organiske form giver en m Kategori Midth Century Dutch Mid-Century Moderne lænestole. Par moderne franske loungestole i massiv fyrretræ og Bouclé uldpuder. Par loungestole med robust stel i massivt fransk fyrretræ Ompolstret Bouclé uldstof, Frankrig, s. Træets årer er godt synligt, især på den robuste kurve Kategori Midth Century French Organic Modern Armchairs.


Lænestolsramme lavet af massivt træ og træ Antik bronze eller sølvfinish. Af sicis. Den klassisk inspirerede udstrækning i moderne spiller en eklektisk stil, elegant og raffineret. Interiør udtrykker personlighed. En konstant kategori 21. århundrede og moderne italienske lænestole. Midcentury Armchair with New Boucle Puder af Franz Schuster, Østrig, s. Af Franz Schuster. Denne østrigske lænestol er udført med bøgetræ og ompolstret boucle stof sæde designet af Franz Schuster og skabt i s, Østrig.


Den typiske Franz Schuster chara Kategori Midth Century Østrigske Midt Century Moderne lænestole. Sjælden Chishen Chiu Udtrækkelig Lænestol Flexible Love circa Meget sjælden Chishen Chiu Udtrækkelig Lænestol Flexible Love fremstillet i begyndelsen af ​​s.


Dette projekt handler om fællesskab og deling af sociale interaktioner. Designet af taiwansk kunstkategori Early s europæiske lænestole. Moderne lænestol i sort eg og boucle stof. Sædet er betrukket med højkvalitets boucle stof og ryggen i vævet stok. Den mørkere træstruktur giver styrke og lethed til stykket.


Drejelig lænestol med stel lavet af massivt træ og træ i forskellige farver. Kategori 21. århundrede og moderne italienske andre lænestole. Cirkulær moderne lænestol i sort egetræ og naturrør. Moderne loungestol. Niemeyer II Lænestol og skammel, Pels, InsidherLand af Joana Santos Barbosa. Både Niemeyer II pelslænestolen og skammel er opkaldt efter den brasilianske arkitekt Oscar Niemeyer, hvis arkitektur blev spredt som skulpturel poesi i menneskehedens historie.


Fernando og Humberto Campana Vermelha Lænestol til Edra. Af Campana Brothers, Edra. Vermelha lænestol designet af Fernando og Humberto Campana for Edra. Epox malet stålramme. Sæde i bomuld og akryl reb i de røde farver. Satin aluminium fødder. De fleste maskinfremstillede stykker dateres til efter den industrielle revolution efter Små matchende elementer på møbler, såsom træskuffeknopper, stolespindler eller fødder på en række genstande, kan have små forskelle i formen.


Dette kan betyde, at de er håndlavede før Maskinfremstillede møbler vil have komponenter, der matcher mere perfekt end dem, der er fremstillet i hånden. Når håndfly blev brugt til at glatte træ, efterlod de normalt en slags ujævn overflade. Dette er især tydeligt på bagsiden eller undersiden af ​​stykker lavet før mids. Håndmejsler og træformningsværktøjer drevet med albuefedt efterlader snit og hak i træet.


Til sammenligning efterlod manuelt betjente håndsave et mere lige mønster. Et håndlavet møbel sætter det ikke i tide som en antikvitet.


Møbler bliver stadig fremstillet i hånden i dag. Maskinfremstillede beviser giver dig dog et bedre billede af, hvornår møblet ikke kunne være fra. Det kan være svært at skelne den type træ eller finish, der bruges på et møbel, men disse er vigtige spor.


Visse træsorter blev favoriseret i forskellige møbelperioder. For eksempel blev eg primært brugt i møbler lavet før After , mahogni og valnød var meget populære. Flytning ind i s, ahorn og kirsebær dukkede op i fine møbelfremstilling ganske ofte. Mange victorianske møbelproducenter brugte mahogni og palisander gennem slutningen af ​​s.


Så, omkring , blev eg igen populær.

No comments:

Post a Comment